DUURZAAM, HIP & KWALITEITSVOL ONDERNEMEN MET ZORG VOOR DE NATUUR? LAAT DIT ZIEN!

Vind jij het als onderneming belangrijk om:

  • Kwaliteit te leveren?
  • Duurzaamheid uit te stralen?
  • Je te onderscheiden van de anderen?
  • En dit met zorg voor de natuur?

Dit kan je met de Ecobike in één blik laten zien aan jouw klanten. Elke fiets is anders dankzij het bamboe-frame en de unieke-smartconnectors maar telkens met dezelfde zorg gemaakt voor de perfecte kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen voor jouw en de natuur!

Niks is belangrijker dan de éérste indruk.

PERSONAL BRANDING: EEN FIETS OP MAAT VAN JOUW BEDRIJF?

Als ondernemer ben je dag in dag uit bezig met jezelf te onderscheiden van de anderen! Je bent als ondernemer elke dag bezig om jouw onderneming in een positief daglicht te zetten. Niks is zo belangrijk als een positief imago, toch?!

Onderscheid jezelf en toon jouw imago, met jouw gepersonaliseerde Ecobike op maat van jouw onderneming.

Deze Personal branding, gaat zo ver als je het zelf maar kan bedenken! Van gekleurde banden, handvaten en zadel in de kleur van jouw onderneming tot jouw bedrijfsnaam en logo gegraveerd in het kader.

Bij Planet B is alles mogelijk.

WERKKOSTENREGELING BINNEN HET FIETSPLAN.

Sinds 1 januari 2015 valt het fietsplan onder de werkkostenregeling en is er geen sprake meer van ‘’de fiets van de zaak regeling”. Het aanschaffen van een fiets valt binnen de zogenaamde vrije ruimte. Hier kan de werkgever maximaal 1,2% van het totale fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor zijn werknemers.

De werkgever bepaalt zelf de frequentie, de hoogte van de aanschaf of de aard van het gebruik zolang deze verstrekkingen maar binnen de zogenaamde forfaitaire ruimte liggen van 1,2% van de loonsom. Er worden geen nadere eisen gesteld.